Wiadomo, że każdy kilkuletni użytkownik swojego auta może o nim opowiadać godzinami, ale i będzie w stanie ocenić auto przed zakupem.
[(do edycji przeze mnie lub moderatorów) chciałbym aby wyglądało może to tak. Każdy kto może będzie dopisywał się do tematu. Ja zaś w pierwszym poście (tak aby ułatwić wyszukiwanie) będę umieszczał informację o danej osobie skąd jest, w jakich miejscach (miastach) i kiedy może pomóc w obejrzeniu, może jakim doświadczeniem i ewentualnie urządzeniem diagnostycznym dysponuje.
Wierzę, że są osoby, które jeśli się je poprosi, będą w stanie wydobyć chwilkę ze swojego czasu i podjechać pomóc zainteresowanemu w kupnie auta.]
MAZOWIECKIE
1. Maciek , Warszawa i okolice, od razu piszę, że do komisów w Radomiu, Płocku i okolicznych miejscowościach się nie wybieram

2. Janus - Mam interfejs. Miejsce działania Warszawa i okolice.
3. Mat86radom Radom i okolica do 50km chętnie służę pomocą, wstępne oględziny i mogę nawet zabrać auto na skp (jedną prowadzi mój ziomek także koszty zerowe)
4. rafant4011 - Mazowieckie i Łódzkie
Warszawa i okolice zachodnio-południowe od Wisły, w weekend możliwe oględziny Skierniewice/okolice i Biała Rawska/okolice
5. maniek2408 - Płock
LUBELSKIE
1. Tunio999 - województwo lubelskie - a dokładniej okolice Tomaszowa Lubelskiego - Zamość - Biłgoraj - Cieszanów... Czasami bywam w Lublinie i Rzeszowie

LUBUSKIE
1. Andrzej2503 Gorzów Wlkp. i bliska okolica
PODKARPACKIE
1. Crazy Służę pomocą i doradztwem przy zakupie, woj.podkarpackie.
Miernik, komputer diagnostyczny a przede wszystkim doświadczenie 10 letnie z Oplami
POMORSKIE
1. czeslaw555 - w 3mieście czasami przy wolnej chwili mogę pomóc
ŚLĄSKIE
1. pawlisko82 - Śląskie, Rybnik i okolice, mechanik samochodowy, dysponuje sprzętem diagnostycznym, wolne chwile to popołudnia w tygodniu...
2. geroj - Knurów Rybnik, pracownik SKP mechanik, użytkownik Zafiry, możliwość wykonania pełnej scieżki diagnostycznej czyli spaliny, amortyzatory hamulce, szarpaki. Dodatkowo pomiar lakieru i geometrii zaintersowani proszę o PW
3. Sebu$ - Górny Śląsk - Katowice i okolice. Plus minus 50km.
ZACHODNIOPOMORSKIE
1. miodzik, Zafira A, Świdwin, Białogard, Łobez, Połczyn Zdrój, Drawsko Pomorskie, Koszalin (w weekendy)
Dolnośląskie
1. Chrees - dolnośląskie, Wrocław, okolice, możemy się ewentualnie dogadać na południową Wielkopolskę, lubuskie i opolskie.