No wszystko ładnie cacy i pięknie, chłodnica w transporcie jutro będzie, a ja nadal nie mam oringów, objeździłem dziś całą moją miejscowość wszystkie zakichane pseudo sklepy motoryzacyjne włącznie z intercars i nigdzie nie ma takich. Z katalogów numerki mam takie:
Gm 13153251 (9,19x2,62), Gm 13153247(9,30x2,40), i pod czujnik gm90381761(7,65x1,78).
Wszystkie są za to na sklep.szpot.pl ale cena poraża za trzy małe oringi z przesyłką 66,20zł

z czego one k...wa są ze złota to mały kawałeczek gumki, już ich naprawdę popi...iło, przepraszam za wyrażenie no ale nie mogę się powstrzymać. Tyle opli jeździ żeby zamienników nie było, przecież to chore!!!
Idę zaraz sprawdzić stare w jakim są stanie, jak nie są uszkodzone to zostaną i tyle, choć wolał bym je wymienić, no ale to przecież rozbój w biały dzień, jeszcze 20 czy 30zł to bym przełkną no ale 60zł nie dam. A tak po za tym to moim zdaniem kupując nową chłodnice oringi powinny być w zestawie, producentowi na pewno łatwiej by było zamówić i dobrać odpowiednie w przystępnej cenie, niech nawet droższa będzie o 15zł.