W zakupie tańszy od Tourera

Ford C-MAC GRAND

Tylko że wtryski są fordowskie_model_ pisze:Tu akurat nie siedzi fordowski diesel a porządne francuskie HDI...
Carens to świeże autko, od 2013, więc poza zasięgiem.Robert LTM0154 pisze:.............a oglądałem dziś ładny wynalazek tak się składa KIA Carens tylko nie wiem jak to z jakością i cena ponad budżet pewnie
Citroen pa porypaną elektronikę i elektryczny termostat - odradzam. W wersji 7 osobowej ma pneumatyczne miechy zawieszenia - również odradzam.Robert LTM0154 pisze:już Citroen ładniejszy ale to tylko takie moje
Szwagier w końcówce roku kupił powystawowego Carensa benzynę z prawie ful wyposażeniem za 59 tys złBodek pisze:Carens to świeże autko, od 2013, więc poza zasięgiem.
no to trzeba dobrze opatrzeć w tych fordach, hdi`kach itp bo Siemens niestety jest praktycnzie nieregenerowalny. Boscha robi każdy zakład za akceptowalne pieniądze, Delphi co 2 lub 3 ale Siemensa kilku w kraju i to nie wszystko a ceny są horrendalne...cns80 pisze:No i ta nieszczęsna pompa (często SIEMENS)
S-MAX -Luko_krk pisze:Bodek a rozważałeś Galaxy/Alhambre? Ewentualnie S-Maxa ?
oglądałem dzisiaj w Salonie - Carens nie wygląda na mniejszy, za 59 można dostać "golasa" ze zniżka dla niepełnosprawnych, albo dla rolników i to auto z rocznika 2014cns80 pisze:.......
Widzę że Bodek idzie oczko niżej niż Zafira (C-max, Carens) jeśli chodzi o gabaryty więc raczej S-max, Alhambra, Galaxy to nie ten kierunek
a gdzie tu Twoja wina ??czesław pisze:ale też była w tym moja winaw zimie włączyłwem na raz grzanie przedniej i tylnej szyby +lusterka