Autko ładne

http://allegro.pl/grand-c-max-2-0-tdci- ... 85492.html
świeżo wystawione

i bardzo ładnie wyposażone, łącznie z automatem

50 to za mało na ZC, a XC90 - jest paskudne, to już wolałbym 60, ale też nie jest za duże :>Robert LTM0154 pisze:....jak bym miał jakieś ponad 50tysi na zbyciu to bym wybrał zafirkę C lub Volvo xc90...
A ja polecę po bandzieBodek pisze: a XC90 - jest paskudne, to już wolałbym 60, ale też nie jest za duże :>
A wszystko co napisałeś można wprowadzić pod wspólny mianownik: motorschade.cns80 pisze:1. Odpalamy allegro.pl i mobile.de
2. Porównujemy ceny
3. Zastanawiamy się jak to jest że pośredników (którzy chcą zarobić) oraz kosztów (tranzyt, opłaty) przybywa, a cena spada
4. Zastanawiamy się czy chcemy się turystycznie przejechać do Zielonej Góry i jakie będą długofalowe konsekwencje tego wyjazdu
To poczytaj jak szybko pompy opiłkują i jak wtryski siadająbasti_seba pisze:Zafira C jest super, i tańsza od S-Maxa sporo, Grand C-Max oglądałem i jest mniejszy nawet od Zafiry B, dla mnie za mały.
Fordy mają za to fajne silniki 2,0 TDCI szczególnie po 2011 roku, każdy(115,140,163) po chipie daje 200KM i 400Nm.
Żarówka świateł dziennych kosztuje jedyne 159 zł w ASO. Dostęp jest taki że szybciej zmienię pierścienie przez wydech.basti_seba pisze:Ładny jest jeszcze Peugeot 5008, miałem jazdę próbną z silnikiem 2.0 HDI 150 i super się jechało.