Pomoc dla mojej córki Marysi
Moderator: Mat86radom
- szary
- Zafiromaniak
- Imię: Piotr
- Auto: Seat Alhambra / Skoda Octavia
- Model: FL
- Oznaczenie silnika: AUY
- Kontakt:
Kochani jak patrzę od wczoraj co się dzieje na forum w tym temacie i na stronie zbiórki wprowadza mnie to w stan niedowierzania i osłupienia, a zarazem aż mnie ściska w sercu ponieważ nie spodziewałem się aż tak dużego odzewu. Jednak są jeszcze na tym świecie ludzie którzy nie patrzą tylko na swój czubek nosa.
Jeszcze raz chcieliśmy podziękować Wszystkim a zarazem każdemu z osobna za wsparcie.
Dykos poniżej zamieszczam link do strony gdzie są zamieszczone wszystkie informacje jak przekazać 1%
DANE DO PRZEKAZANIA 1%
Jeszcze raz chcieliśmy podziękować Wszystkim a zarazem każdemu z osobna za wsparcie.
Dykos poniżej zamieszczam link do strony gdzie są zamieszczone wszystkie informacje jak przekazać 1%
DANE DO PRZEKAZANIA 1%
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- Plec:
- Kontakt:
Będzie więcej. Za zgodą kolegi Charakterka z klubu VWPassat.pl, a prowadzącego portal Motokiller.pl wstawię pierwszy post jako osobny temat na tamtejszym forum oraz linki do klubu Zafirki. Niech się dowie większa brać motoryzacyjna!szary pisze:Kochani jak patrzę od wczoraj co się dzieje na forum w tym temacie i na stronie zbiórki wprowadza mnie to w stan niedowierzania i osłupienia, a zarazem aż mnie ściska w sercu ponieważ nie spodziewałem się aż tak dużego odzewu. Jednak są jeszcze na tym świecie ludzie którzy nie patrzą tylko na swój czubek nosa.
DANE DO PRZEKAZANIA 1%
Pomagajmy wszyscy!
Tu link do tematu
Ostatnio zmieniony 28 paź 2015, 10:37 przez Skasowany użytkownik 16629, łącznie zmieniany 1 raz.