Kurde, zamknęli mi temat to kopiuję i wklejam
Ja jestem za czarną chociażby ze względu na wyposażenie, no chyba że Ci nie zależy.
Nie będziesz musiał dokładać ze swojej kasy bo dużo już jest, a takie doposażanie nie jest wcale tanie.
Przebieg w jednej jak i w drugiej raczej nie jest prawdopodobny. Ja zakupiłem swoją OPC z przebiegiem 180 k km od prywatnej pierwszej właścicielki i nie miałem tak wysiedzianych boczków foteli jak w tych autach a do tego kierownica była w lepszym stanie. Stawiam na przebieg ok. 200 -220 k km.
Czerwona nie ma zaślepki na zderzak z tyłu a to już zbędne dodatkowe i nie małe koszta.
Zafiry miały max 4 poduchy i 2 kurtyny czyli 6 szt. Opis jest niezgodny ze stanem faktycznym bo jest napisane że ma czujnik zmierzchu a nie ma. Wyświetlacz też nie jest duży CID tylko GID.
Czerwona jest ładna, fajny kolor i chyba tyle. Jak dla mnie biedna i widać że odpicowana do sprzedaży. Widać to np po silniku...
Na pewno wolałbym tą czarną. Do tego czarna ma pół roku gwarancji i jest napisane że turbo jest nowe, a to jest ważne w OPC (chodzi o kolektor).
Widać że ma delikatną wgniotkę nad tylną szybą z lewej

ale to nie jest nowe auto

.
Ma więcej o: zmierzch, PDC P+T, skóre, grzane stołki, DDS i być może TPMS, CID.
Rozrząd i tak musisz robić bo NALEŻY PO ZAKUPIE !!!
Czarna
Czewona, fajny kolor i tyle